Vergaderruimten

u6.jpg
VERGADEREN

VERSCHILLENDE RUIMTES BESCHIKBAAR

u6.jpg
CATERING

IN-HOUSE VERS BEREID

u6.jpg
INTERMEZZO

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

De ligging van het Soliede trainingscentrum aan de rand van Beverwijk maakt dit een perfecte locatie voor uw vergadering, training, workshop of personeelsbijeenkomst. Onze locatie huisvest 4 mooie ruimten die geschikt zijn voor groepen van 4 tot 60 personen.  De ruimten beschikken over middelen als een tv-scherm, wifi en een flip-over. Ook kunnen wij zorgen voor notitieblokjes en schrijfgerei, indien tijdig aangegeven.  

Heeft u speciale wensen met betrekking tot techniek bij uw presentaties, vertel het ons en wij regelen het voor u. 

Ons pand beschikt ook over een grote lunchruimte met bar die uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten met aansluitende borrel. Bent u op zoek naar meerdere ruimten en/of wilt u ook gebruikmaken van onze volledig toegeruste scenarioruimte? 

De mogelijkheden zijn eindeloos; neem gerust contact op om deze te bespreken.

Zeer goed bereikbaar

Gelegen aan de rand van Beverwijk is onze locatie uitstekend bereikbaar met zowel de auto, als de trein en de fiets. Afrit 8 van de A9 ligt om de hoek en ons pand is gesitueerd langs de N246 richting Zaandam. Bovendien kunt u gebruikmaken van de gratis parkeergelegenheid naast ons pand. 

Komt u met de trein, dan reist u naar station Beverwijk en vandaar verder met de OV-fiets of de bus.  En houdt u van wandelen en is het goed weer, dan loopt u in ca. 25 minuten van het station naar ons trainingscentrum.

Woont u in de regio Kennemerland dan is ons pand prima te bereiken met de fiets. U parkeert deze in de fietsenrekken voor ons pand.

Vergaderarrangementen

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen, zowel doordeweeks, als in het weekend. Van een dagdeel met koffie/thee en gebak tot een volledig verzorgde dag met vers bereide lunch en borrel na afloop.  Het is zelfs mogelijk een vergaderruimte te reserveren in de avonduren. 

Heeft u speciale wensen wat betreft de catering? Geen enkel probleem! Geef het tijdig voor en wij regelen het. Alle catering wordt in-house vers bereid door onze gastheer; altijd tot volle tevredenheid van onze gasten.

Intermezzo

Organiseert u een intensieve trainingsdag of heisessie en heeft u behoefte aan een intermezzo tussen de verschillende sessies door? Wij bieden verschillende mogelijkheden, zoals een communicatieoefening in de scenarioruimte, een blusoefening met echt vuur en blusmiddelen of een reanimatietraining. Laat ons uw wensen weten en wij organiseren het voor u.

ONZE RUIMTEN

Vergaderzaal 1
Vergaderzaal 1
Vergaderzaal 1
Vergaderzaal 1

Waarom Soliede?

Verschillende zalen beschikbaar
Goede bereikbaarheid, zowel met auto als met openbaar vervoer
Diverse vergaderarrangementen
Intermezzo-mogelijkheden

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar vergaderruimte in Beverwijk? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.