Ons team

Onze mensen staan voor u klaar!

Jurrijn

Directeur

Jurrijn is in 2003 ondernemer geworden en heeft Soliede opgericht met het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen in het bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Hij geeft veel aandacht aan het leerproces bij medewerkers, cursisten, klanten en leveranciers.

Marijke

Medewerker Cursusorganisatie en - administratie

Marijke is sinds december 2018 in dienst bij Soliede als Medewerker Cursusadministratie. Zij heeft begin 2017 haar hbo-opleiding Bedrijfskunde MER afgerond. Marijke is verantwoordelijk voor de voorbereiding tot afhandeling van iedere training.

Elena

Teamleider Sales en Marketing

Elena is teamleider Sales en Marketing, houdt graag verschillende ballen in de lucht, gaat structureel te werk en denkt mee met het team. Zij houdt van een feestje, rijdt motor (bij mooi weer) en doet graag een hapje en drankje met vrienden.

Natasja

Directiesecretaresse

Natasja ondersteunt het management met coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden. Daarnaast voorziet zij collega’s van antwoorden op administratieve en praktische vragen.

Coen

Trainer

Coen is sinds juni 2017 in dienst als trainer bij Soliede. De passie van instrueren, beleving , bewustwording creëren en kennisoverdracht realiseren heeft ervoor gezorgd dat Coen bij Soliede werkzaam is. 

Frank

Trainer

Frank verzorgt trainingen op locatie in Beverwijk en op locatie bij de klant. Frank houdt in zijn trainingen rekening met: plezier, leerzaam en een veilige omgeving. Frank geniet in zijn vrije tijd van sportieve activiteiten. 

Latoya

Gastvrouw

Latoya is sinds 2016 werkzaam als gastvrouw bij Soliede. Met haar warme onthaal en de vers bereide lunch draagt Latoya bij aan een onvergetelijke beleving voor zowel klant als cursist. 

Brian

Adviseur veiligheid

Als adviseur veiligheid is Brian op de afdeling advies verantwoordelijk voor het opstellen van vluchtwegplattegronden, bedrijfsnoodplannen en de Risico Inventarisatie en Evaluaties. Daarnaast voorziet Brian klanten van advies omtrent wetgeving en bedrijfsveiligheid.

businessman

Kevin

Developer

businesswoman

Sharon

Medewerker Cursusorganisatie en - administratie​

businesswoman

Gaula

Trainster

businessman

Bas

Junior adviseur

businessman

Bas

Accountmanager

businessman

Michiel

Gastheer

businesswoman

Debby

Financiële administratie

businessman

Jeroen

Adviseur veiligheid

businessman

William

Trainer

add-user

Jouw foto hier?

Werken bij Soliede

Wil jij jouw foto wel in het rijtje met Soliede medewerkers terugzien? Word dan onze nieuwe collega. Neem snel een kijkje bij onze vacatures en wie weet, sta jij hier binnenkort wel vermeld!