Herhaling BHV Horeca

Bekwaam handelen in geval van nood in uw horeca-gelegenheid

Hoe handelt u als uw gast dreigt te stikken na verslikking of wanneer de frituurpan in brand vliegt? En hoe kunt u het beste al uw gasten evacueren als uw restaurant vol met rook staat?

Tijdens de training Herhaling BHV Horeca testen wij uw vaardigheden en kennis en breiden wij deze uit. Dit doen wij in kleine groepjes, zodat onze trainer de ruimte heeft om iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht te geven. Het doel van deze training is ervoor te zorgen dat u bekwaam blijft handelen in geval van nood. Dat kan volgens ons alleen door te oefenen, oefenen en nog eens oefenen! 

Specs training

online lesmateriaal speciaal ontwikkeld voor horeca
op maat
trainer met veel praktijkervaring
officieel Soliede certificaat (geldigheid: 1 jaar)
overal in Nederland

Ons handelsmerk: zélf oefenen in uitdagende scenario’s en rollenspellen

De herhalingsopleiding BHV Horeca op locatie beslaat 1 dag en is opgesplitst in twee dagdelen.
Tijdens het eerste dagdeel gaan de cursisten direct aan de slag met het in praktijk brengen van hun EHBO-vaardigheden. Hierbij komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: reanimatie met en zonder AED, Heimlich manoeuvre, verbanden aanleggen en hulp verlenen met alcohol en/of drugs in het spel.

Na de lunch start het tweede dagdeel. Hierin spelen de BHV’ers diverse scenario’s op het gebied van brand, ontruiming en communicatie. Deze zijn specifiek afgestemd op uw locatie en de BHV’ers zullen al hun kennis en vaardigheden moeten inzetten om de calamiteit onder controle te krijgen. Wij meten de bekwaamheid van uw BHV’ers en besteden extra aandacht aan de vaardigheden die nog niet geheel worden beheerst.

HERHALING BHV HORECA OP LOCATIE

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Methodiek

Voorafgaand aan de training kunnen de cursisten de e-learning doornemen en het theorie examen maken om hun theoretische kennis op te frissen.

Op de trainingsdag worden de cursisten getoetst op hun praktijkvaardigheden. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van het NIBHV. Wanneer de examens met goed gevolg worden afgesloten en de cursisten hebben aangetoond de vaardigheden onder de knie te hebben, ontvangen zij een officieel Soliede BHV-pasje en certificaat.

De e-learning blijft een jaar lang beschikbaar, zodat de BHV’ers dit kunnen gebruiken als naslagwerk.

Programma-onderdelen

Dagdeel 1: Praktijkexamen EH Dagdeel 2: Praktijkexamen BOC
Introductie door de trainer Uitleg programma en beoordeling
Reanimatie/AED Preventie & procedures
Spoedeisende hulp Praktijkopdrachten + blussen
Hulp verlenen met alcohol en drugs, agressie & geweld in het spel Toetsingsscenario’s
Beoordeling en feedback cursisten Beoordeling en feedback naar cursisten
Evaluatie en afronding Evaluatie en afronding

Door deze praktijkdag te volgen blijft u bekwaam in:

De Heimlich manoeuvre toepassen
Snijwonden en brandwonden behandelen
Hoe uw gasten veilig en snel te evacueren
Reanimeren met en zonder het gebruik van een AED
Omgaan met agressie, geweld en dronken gasten

Unieke aanpak

Wij begeleiden de cursisten in het bekwaam worden en zelfstandig kunnen handelen. Om het certificaat te behalen, zullen ze dit bij de toetsing moeten aantonen.

Programma op maat

Specifieke wensen ten aanzien van het programma? Wij bespreken deze graag met u, zodat wij een programma op maat kunnen samenstellen.