Open inschrijving

Op maat ontwikkelde opleidingen

Onze opleidingen speciaal voor kinderopvang sluiten naadloos aan op de werkomgeving van kinderleidsters, gastouders, onderwijzers en kraamverzorgenden. Jaarlijks passen wij het lesprogramma aan, zodat het voor de cursisten vernieuwend en interessant blijft. Wij garanderen een enerverende en gevarieerde dag vol met praktijkoefeningen.

Wij verzorgen deze opleidingen in Beverwijk of Utrecht op basis van open/individuele inschrijving. Het is natuurlijk ook mogelijk om groepen In Company op te leiden op uw eigen locatie.

Eerste Hulp aan Kinderen opleidingen en trainingen

Basis EHaK

De Praktijkopleiding Basis Eerste Hulp aan Kinderen wordt verzorgd in één dag. Voorafgaand hieraan volgt u een online voorbereiding waarbij de basisbeginselen van de EHBO aan kinderen worden behandeld.

Herhaling EHaK

Tijdens de bijscholing/herhaling oefent u met onze ervaren docenten alle vaardigheden en toont u aan dat u de juiste handelingen kunt uitvoeren. Hiermee bent u verzekerd van een certificaat.

Gastouderopvang

Het gastouderbureau brengt gastouder-opvang tot stand en is verantwoordelijk voor de begeleiding van gastouders. Bij Soliede Opleidingen volgt u de Basisopleiding Eerste Hulp aan Kinderen in slechts één dag.

Kraamzorg

Werkt u in de kraamzorg? Dan vindt u het ongetwijfeld belangrijk te weten wat u moet doen als een pasgeborene/baby iets overkomt. Een ongeluk zit in een klein hoekje.