Herhaling BLS en AED-gebruik

Zorg dat reanimatievaardigheden getraind blijven!

Het is van belang dat uw medewerkers met zelfvertrouwen kunnen en durven handelen in geval van nood. Om te zorgen dat zij hun vaardigheden op peil houden, is het zeer belangrijk deze jaarlijks bij te scholen.  

Ons uitgangspunt voor de herhalingstraining ligt specifiek op de aangeleerde technieken. Voornamelijk om te kijken of uw medewerkers nog steeds op de juiste manier handelen en de aanwezige vaardigheden uit te breiden. De basiskennis zal worden opgefrist en worden uitgebreid met de nieuwste technieken.

Fris je vaardigheden op! Minimale theorie, maximale praktijk!

Onze trainer test of uw medewerkers in staat zijn zelfstandig en op de juiste manier te handelen. Wij zorgen dat de deelnemers weer met zelfvertrouwen en voldoende vaardigheid de training afronden.

De trainer motiveert de deelnemers om actief deel te nemen. De deelnemers worden in het diepe gegooid om te kijken welke kennis zij nog bezitten en worden alleen, indien nodig, bijgestuurd.

BLS /AED OP UW LOCATIE?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Methodiek

Voorafgaand aan het dagdeel praktijk nemen de cursisten de e-learning door en maken zij het online proefexamen. Op de trainingsdag worden de praktijkvaardigheden getest door onze trainer. Elke deelnemer krijgt voldoende aandacht en wordt gestimuleerd met vertrouwen eerste hulp te verlenen.  Wanneer de deelnemers aantonen alle vaardigheden onder de knie te hebben, ontvangen zij het officiële Soliede-certificaat en pasje.

De e-learning blijft een jaar lang beschikbaar, zodat uw medewerkers dit kunnen gebruiken als naslagwerk.

De training is inclusief:

officieel Soliede certificaat
enerverende docent
alle opleidingsmaterialen
Soliede online lesmateriaal
verzorging (koffie/thee)

Cursusagenda - Herhaling Reanimatie en AED-gebruik

Onderstaande kennis wordt o.a. opgefrist:

Hoe benader je een (bewusteloos) slachtoffer?
Hoe controleer je de ademhaling?
Hoe zorg je dat de luchtweg vrij wordt gehouden en het slachtoffer op de juiste manier wordt beademd?
Hoe geef je op een correcte manier borstcompressie?
Wanneer stop je met reanimeren?

Extra opties

Wilt u een Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) certificaat en/of accreditatiepunten? Wij verzoeken u dit per mail kenbaar te maken. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Inschrijven

Schrijf uzelf, uw medewerkers of uw collega’s in voor één van onze opleidingen.

Kosten:

Neem contact op