Evac Chair Inspectie

Laat u uw Evac Chair periodiek controleren?

In veel noodsituaties is het gebruik van een lift niet mogelijk of te gevaarlijk. Het is belangrijk in geval van nood mindervalide personen veilig te kunnen evacueren via de trap. 

De Evac Chair maakt een volstrekt betrouwbaar transport mogelijk, is binnen enkele seconden gebruiksklaar en kan, in tegenstelling tot een brancard, door slechts één BHV’er of EHBO’er worden bediend. 

Controle en onderhoud aan de Evac Chair is belangrijk om te garanderen dat de Evac Chair veilig en zo effectief mogelijk kan worden ingezet wanneer dat nodig is.

evac chair

EEN SERVICE CONTRACT AFSLUITEN VOOR UW EVAC CHAIR?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wat houdt de controle in?

Tijdens een controle wordt de Evac Chair aan een grondige inspectie onderworpen. Alle onderdelen worden aan de hand van een inspectierapport gecontroleerd en er wordt aangegeven of onderdelen vervangen dan wel gerepareerd dienen te worden. 

Het Service Contract wordt afgesloten voor de periode van een jaar. Wanneer u ervoor kiest de Evac Chair Inspectie aan ons uit te besteden, zorgen wij ervoor dat uw Evac Chair te allen tijde gebruiksklaar is in geval van nood!