AED Inspectie

Wanneer is uw AED voor het laatst gecontroleerd?

U hoopt uw AED natuurlijk nooit te hoeven gebruiken. Mocht deze situatie zich toch voordoen, dan wilt u er uiteraard zeker van zijn dat uw AED gebruiksklaar is en correct werkt. Periodiek onderhoud aan uw AED is daarom uiterst belangrijk.

Uw AED wordt op uw eigen locatie uitvoerig getest en gecontroleerd volgens de laatste wet- en regelgeving, maar met zo min mogelijk hinder voor uw organisatie. 

Wij zorgen ervoor dat uw AED te allen tijde gebruiksklaar is in geval van nood!

UW AED LATEN CONTROLEREN?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Service

Wat houdt de controle in?

Onze aanpak is praktijkgericht en zorgvuldig. De AED wordt gecontroleerd op beschadigingen en onregelmatigheden, alsmede op de aanwezige software. Indien nodig, wordt de software geüpdatet conform ERC/NRR richtlijnen. Ook het bijbehorende reanimatiesetje wordt door ons gecheckt.

Wij voeren de periodieke controle van uw AED graag voor u uit en bieden hiervoor een basis beheercontract of een all-in beheercontract aan. Dit betekent dat onze specialist eens per jaar bij u langskomt om uw AED te controleren en onderhouden. Bij het all-in beheercontract is, naast de controle,  ook het vervangen van de elektroden en batterijen inbegrepen.