Controle & Beheer

Goed onderhoud is niet vanzelfsprekend

Goed onderhoud aan veiligheidsmiddelen is van doorslaggevend belang voor uw organisatie. De medewerkers en gecertificeerde partners van Soliede houden zich dagelijks bezig met het onderhouden van blusmiddelen, noodverlichting, AED’s en Evac Chairs staan garant voor de kwaliteit van uw veiligheidsmiddelen. 

Vele veiligheidsmiddelen worden jaarlijks door Soliede of een gecertificeerde partner van Soliede gecontroleerd en waar nodig in orde gemaakt.
Soliede ontzorgt in bedrijfshulpverlening en veiligheid.

Eén aanspreekpunt voor het onderhoud aan blusmiddelen, noodverlichting, AED, BMI en Evac Chair

Onderhoud en inspectie van noodverlichting
Beheer brandmeldinstallaties (BMI)
Onderhoud en inspectie van AED's
Onderhoud en controle blusmiddelen
Onderhoud en inspectie Evac Chairs

Onze medewerkers en partners zijn breed opgeleid en kijken met een scherp oog naar de kleinste details op het gebied van (brand)veiligheid. Kwaliteit en service zijn voor ons hierin de belangrijkste kernbegrippen. 

Na onderhoud of inspectie worden alle bevindingen vastgelegd in een rapport. Deze rapportage kunt u opnemen in uw veiligheidslogboek en eventueel in uw Soliede klantportal. Wilt u graag het onderhoud bij ons onderbrengen? Neem dan contact met ons op.

Wij ontzorgen u graag op de volgende gebieden:

Onderhoud Noodverlichting

Tijdens het onderhoud wordt de functionaliteit van de noodverlichting en de vluchtroute en bewegwijzering gecontroleerd.

Onderhoud Blusmiddelen

Bij de controle van de blusmiddelen neemt een gediplomeerd deskundige zijn bevindingen met u door en adviseert eventuele vervolgacties.

Beheer BMI

Op basis van een onderhoudscontract verzorgt Soliede het beheer van uw brandmeldinstallatie.

AED Inspectie

Het is van belang uw AED regelmatig te laten controleren. Een AED kan door verschillende oorzaken niet inzetbaar zijn.

Evac Chair Inspectie

Het is belangrijk in geval van nood mindervalide personen veilig te kunnen evacueren via de trap. Dit is mogelijk door gebruik te maken van een Evac Chair.