Beheer BMI

Wordt uw BMI periodiek gecontroleerd?

Als organisatie dient u niet alleen te zorgen voor de noodzakelijke brandmeldinstallatie, maar ook voor het beheer hiervan. De BMI dient op ieder moment naar behoren te werken, zodat uw medewerkers en/of bezoekers snel gewaarschuwd worden in geval van nood. De BMI dient daarom regelmatig getest, gecontroleerd en onderhouden te worden.

Voor elke brandmeld- en ontruimingsinstallatie is het wettelijk verplicht dat, naast het vereiste jaarlijkse onderhoud, de installatie ook maandelijks wordt gecontroleerd, waarbij de 4-maandelijkse controles uitgebreider zijn.

UW BMI LATEN CONTROLEREN?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waarom uitbesteden aan Soliede?

Steeds vaker worden beheerderstaken aan Soliede uitbesteed. Dit omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het uitvoeren van deze taken. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit tegen een scherp tarief leveren. Door de beheerderstaken uit te besteden, bespaart u een heleboel ‘onzichtbare’ kosten. Los van de toegevoegde waarde voor de veiligheid voldoet u daarmee ook altijd aan de wettelijke eisen.

Wij hebben in eigen beheer een digitaal logboek ontwikkeld, waardoor u duidelijk inzicht heeft in de status van het beheer van de brandmeldinstallatie. Bij eventuele gevaarlijke situaties wordt u per e-mail geïnformeerd.